FÖRETAGEN

Avancerade legoarbeten inom allt som inbegriper svarvning, fräsning eller svetsning. För framtagning av så väl enskilda detaljer som kompletta maskiner. Det var så vi började när Curt Herrström grundade Herrströms Mekaniska Verkstads AB, HMV, för snart 50 år sedan.


1997 genomgick företaget ett generationsskifte och undertecknad tog över ledningen. Sedan dess har vi utvecklats vidare och tack vare närmare 40 kunniga anställda och en ovanligt mångsidig maskinpark har vi blivit ett av regionens ledande företag inom verkstadsbranschen.


Genom företagsköp kan vi idag erbjuda ett komplett koncept med alla i branschen förekommande tjänster. För våra kunder betyder det ett bättre, säkrare och mer ekonomiskt alternativ än att anlita flera olika tillverkare. Naturligtvis är vi Certifierade och arbetar enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 3834-3:2005 och EN 1090-1:2009+A1:2011.


Vårt Moderbolag Herrströms Fastighet har från 1999 Trippel AAA-rating från Dun & Bradstreet, världens ledande kreditvärderingsföretag och från 2006 högsta kreditvärdighet enligt UC Risk, som är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. På Herrströms Mekaniska Verkstads AB har vi

AA-rating.

Viktigast av allt är ändå att vi precis som 1972 sätter kvalitet, leveranssäkerhet och god arbetsmiljö främst. Kanske är det därför kunder från hela Sverige och Europa kommer till oss i Trelleborg.


Vill du sätta oss på prov är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal.


Hälsningar

Christer Herrström